Галерия

За контакт

3
[ ЗА НАС ]

TESSILETTI CASA

Домът е нашето най-съкровено място, огледало на душата ни. А какво по-хубаво от това, да го направим красив и приветлив – с декорации и домашен текстил, които ухаят на нашата личност?
„𝐓𝐄𝐒𝐒𝐈𝐋𝐄𝐓𝐓𝐈 𝐂𝐀𝐒𝐀“ е „плод“ на творческите търсения и вдъхновения на екип модни стилисти и екип интериорни дизайнери, обединени от идеята за нов начин на изживяване на домашното пространство, където модата и интериорният дизайн си дават среща, за да превърнат времето у дома в истинска наслада и удоволствие.
Дългогодишният ни опит в сферата на модния дизайн и интериорното обзавеждане ни вдъхнови, и ни даде самочувствие да създадем „𝐓𝐄𝐒𝐒𝐈𝐋𝐄𝐓𝐓𝐈 𝐂𝐀𝐒𝐀“ за нашите клиенти с вкус и отношение към красивите и качествени продукти.

Представяме нова концепция за спално бельо с най-високо качество. Ние търсим красотата в малките жестове и я “събираме” точно от суровините, които избираме, като най-добрия 100% чист памук и скъпоценната текстура на памучния сатен. Съчетавайки ги с простотата на бялото или на богата гама от едноцветни платове, създаваме елегантни продукти, за абсолютен комфорт и украса на Вашата спалня. Незаменим домашен текстил, от който никога повече няма да се откажете. А за да обогатим обстановката, като финален щрих, специално подбрахме масички, конзоли, осветление и много други дизайнерски аксесоари.

Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в силата на мечтите си.
Ние от “𝐓𝐄𝐒𝐒𝐈𝐋𝐄𝐓𝐓𝐈 𝐂𝐀𝐒𝐀” ще превърнем мечтите Ви в реалност, а ежедневието – в чудо!